1. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Maya Okulları Oran Yerleşkesi 1.sınıf öğrencilerimizin Okula Uyum süreci çalışmaları kapsamında 16 Eylül Cumartesi günü 09.00- 13.00 saatleri arasında Oryantasyon etkinlikleri gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, sınıf renklerinin belirlendiği yaka kartını aldıktan sonra “Maya’da İlk Günüm” fotoğraf çekimine katıldılar. Öğrencilerimizin gelişim ve değişim sürece şahitlik edeceğimizin nişanesi olarak kendi sınıf tuvallerine bastıkları parmakları ile “Maya’da İlk İzim” etkinliğine katıldılar. Sınıflarında Dans, İngilizce, Drama, Görsel Sanatlar ve Müzik etkinliklerine katılan öğrencilerimiz; hem öğretmenleri hem de arkadaşları ile tanışma fırsatına sahip oldular.
Öğrencilerimiz, sınıf içi etkinliklerine katılırken velilerimizle konferans salonunda şube- öğretmen kuraları çekildi. Kuranın ardından İlkokul Müdür Yardımcımız Sayın Gülin Sinan, “Maya’da Günlük Yaşam”; PDR Öğretmenimiz Sayın Ecem YÜCEOL ise “ Oryantasyon Döneminde Anne Baba Rolleri” başlıklı paylaşımlarını gerçekleştirdi.
Tören alanında yapılan “Açılış Kokteyli”nin ardından öğrencilerimiz, sınıf performanslarını ailelerini sergilediler.
Sımsıcak kalbiniz, kocaman gülücüklerinizle…. Hoş geldiniz sevgili 1’ler.